phone_white
Ring oss på 021-177777
klocka_white
Öppet idag: 06:00 - 16:30
kuvert_white
info@malardalensfrukt.se
Mälardalen

Säsongens kock Vinter 2019


Ett stenkast från Linnéträdgården och Svartån ligger Köpings nya italienska restaurang, Basilico Bar & Ristorante. Där hittar vi Avat Ghaderi, som är Säsongens Kock Vinter 2019 hos oss på Mälardalens Frukt & Grönt.
 
Avat har en gedigen bakgrund som restauranglärare och även som kock i USA. Nu satsar han på att ge Köpingsborna en helt ny restaurangupplevelse jämfört mot vad som finns i dagsläget. Han fokuserar på högkvalitativa produkter som han kombinerar med ett stort hjärta och omtanke för sina gäster. Med en blandning autentiska råvaror importerade från Italien och närproducerade råvaror bjuder Avat oss på äkta italiensk matkultur, och till detta ett väl utvalt sortiment av underbara viner. Själv så har Avat en väldigt hög servicenivå, och det kombinerat med hans fantastiska engagemang och blandning utav italienska/närproducerade varor gör att han är en reflektion av det som är hjärtat hos Mälardalens Frukt & Grönt. 
 
Hur kom det sig att du öppnade Basilico?
 Jag kom hem från USA och ville satsa på mig själv. Såg att det fanns ensidigt utbud i Köping och jag älskar ju italiensk mat så det var ju självklart att jag skulle öppna en italiensk restaurang! Jag gillar lugna middagar och när det känns mysigt, det vill jag dela med mig av till alla gäster som besöker restaurangen.  Vi har skapat en härlig atmosfär och håller den höga kvaliteten hos en restaurang så som jag själv skulle vilja besöka. 
 
Vad lagar du helst? 
All italiensk mat, men måste jag välja säger jag Basilicos oxfilépasta, Penne con Manzo! Och det är även vår mest populära maträtt på restaurangen! 
 
Varför valde du Mälardalens Frukt & Grönt som leverantör? 
Oj oj oj... Alla är så trevliga och ni har sån fantastisk service. Jag har blivit totalt omfamnad av er värme och fått sånt fint stöd här i starten av Basilico. Man känner verkligen att ni bryr er genuint, ni har stort engagemang och ställer upp i alla lägen! En leverantör man kan lita på helt enkelt! 
 
Hur hittar du inspiration till nya maträtter? 
Jag läser mycket om mat. Sen blandar jag min erfarenhet med alla nya idéer för att kanske kunna hitta på något helt nytt eller uppdatera någon klassiker. 
 
Vad gör du på fritiden? 
Umgås med barnen.  Nu jobbar man ju ofta kväll och så har ju barnen skola på dagen så det är viktigt för mig att all ledig tid går till dom!
Hela arkivet

Säsongens kock Vinter 2019

Läs mer

Säsongens kock Våren 2018

Läs mer

Säsongens kock Vinter 2018

Läs mer

Säsongens kock Höst 2017

Läs mer

Säsongens kock Sommar 2017

Läs mer

Säsongens kock Våren 2017

Läs mer

Säsongens kock Vinter 2017

Läs mer

Säsongens kock December 2016

Läs mer

Säsongens kock November 2016

Läs mer

Säsongens kock Oktober 2016

Läs mer

Säsongens kock Juni 2016

Läs mer