phone_white
Ring oss på 021-177777
klocka_white
Öppet idag: 08:00 - 12:00
kuvert_white
info@malardalensfrukt.se
Mälardalen

Säsongens kock Vinter 2017


Maria Princis - Hotell Eskilstuna
 
Motivering: Mat är viktigt och i vissa situationer viktigare än mycket annat. Maria har höga ambitioner att underlätta vardagen för gäster utan förankring i Svensk mattradition. När maten fungerar är gästerna lugna, trygga och deras vardag fungerar bättre. Att klara den utmaningen med kraven det medför kräver en kock med känsla för mat, men kanske ännu mer för de människor hon serverar.
 
Några snabba frågor till Maria:

 
Hur blev du kock?
Jag gled in på ett bananskal.
 
Vad lagar du helst för mat?
Både traditionell och utländsk mat som tex mexikansk.
 
Varför valde ni Mälardalens Frukt & Grönt som leverantör?
Vi ville ha en leverantör med bra kvalité på råvaror samt en leverantör med en god personlig kontakt.
 
Hur hittar du inspiration till nya maträtter?
Mycket genom dom boende, dom ger mig förslag och uppskattning som ger mig inspiration.
 
Vad gör du på fritiden?
Jag håller på med hästar.
 
Vilken är din favoritkrydda?
Paprika.
Hela arkivet

Säsongens kock Vinter 2019

Läs mer

Säsongens kock Våren 2018

Läs mer

Säsongens kock Vinter 2018

Läs mer

Säsongens kock Höst 2017

Läs mer

Säsongens kock Sommar 2017

Läs mer

Säsongens kock Våren 2017

Läs mer

Säsongens kock Vinter 2017

Läs mer

Säsongens kock December 2016

Läs mer

Säsongens kock November 2016

Läs mer

Säsongens kock Oktober 2016

Läs mer

Säsongens kock Juni 2016

Läs mer